foto

Nicky Byrne

  • nar. 9.10.1978 (41 let)
    Dublin, Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Dokumentární

2004 Westlife Live in Stockholm: The Turnaround Tour (koncert)
2002 Party in the Park 2002 (koncert)
2000 Party in the Park 2000 (koncert)

Hudební videoklipy

2010 Helping Haiti - Everybody Hurts, B&W Version (hudební videoklip)
2002 Westlife - Bop Bop Baby (hudební videoklip)
2001 Westlife - Uptown Girl (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2010 Boyzone's Tribute to Stephen Gately (TV pořad)
2009 Alan Carr: Chatty Man (TV pořad)
2007 Británie má talent (TV pořad)
2004 Dancing with the Stars (TV pořad)
The X Factor (TV pořad)
The Xtra Factor (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1998 CD:UK (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky