foto

Peter Lefcourt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Sweet Talk
1992 Windsorské paní (TV film)
1991 Matka, dcera a milenci
1990 Cena štěstí (TV film) - původní scénář
1987 Cracked Up (TV film)
1986 Monte Carlo (TV film) - původní scénář
1981 Bulba (TV film)
Rivkin: Bounty Hunter (TV film)
1975 Let's Switch! (TV film)

TV seriály

2009 Zoufalé manželky (TV seriál)
Opatrně s tím, co říkáte (S06E07)
2003 Karen Sisco (TV seriál)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
1994 Směr jih (TV seriál)
1989 Studio 5-B (TV seriál)
1985 Our Family Honor (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
The Devlin Connection (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
1976 Letka černých ovcí (TV seriál)
1975 Kate McShane (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2008 Kšeft - kniha

Herecká filmografie

Dokumentární

2000 Intimate Portrait: Joanna Kerns (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace