foto

Peter Lefcourt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Sweet Talk
1992 Windsorské paní (TV film)
1990 Cena štěstí (TV film) - původní scénář
Matka, dcera a milenci
1987 Cracked Up (TV film)
1986 Monte Carlo (TV film) - původní scénář
1981 Bulba (TV film)
Rivkin: Bounty Hunter (TV film)
1975 Let's Switch! (TV film)

TV seriály

2009 Zoufalé manželky (TV seriál)
Opatrně s tím, co říkáte (S06E07)
2003 Karen Sisco (TV seriál)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
1995 Směr jih (TV seriál)
The Deal (S01E18)
You Must Remember This (S01E12)
1989 Studio 5-B (TV seriál)
1985 Our Family Honor (TV seriál)
1984 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
I Am Not Now, nor Have I Ever Been... a Spy (S01E14)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
The Long Christmas Eve (S01E11)
Service Above and Beyond (S01E08)
Always Look a Gift Horse in the Mouth (S01E07)
Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Let Them Eat Pretzels (S02E19)
Jane Doe #37 (S02E15)
1982 Remington Steele (TV seriál)
The Devlin Connection (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
1976 Letka černých ovcí (TV seriál)
1975 Kate McShane (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2008 Kšeft - kniha

Herecká filmografie

Dokumentární

2000 Intimate Portrait: Joanna Kerns (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky