foto

Ed Crick

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Krvavá pěst VI
1994 Lily in Winter (TV film)
Spoutaný žár
1993 12:01 (TV film)
1992 Majority Rule (TV film)
1991 Nůžky
Obojek
1990 Policajt ze školky
1986 Eye of the Eagle
Smrtící hledání
1985 Dark Horse (TV film)
Naked Vengeance
1981 Král Kobra
1976 The River Niger

TV seriály

1992 Picket Fences (TV seriál)
1991 Sons and Daughters (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Yellow Rose, The (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace