foto

Martin Žiaran

  • nar. 20.5.1976 (44 let)
    Trebišov, Slovensko, Československo

Biografie

Vystudoval Filmovou fakultu na Vysoké škole múzických umění pod vedením Prof. Jána Ďuriša. Natočil několik krátkých filmů, ze kterých mnohé byly oceněny: Srešta, Z ulice, Monštrancia, Darkroom, Voices. Jako druhý kameraman nebo hlavní kameraman natočil celovečerní filmy: Quartétto, Supper-man, Jááánošííík, Zima kúzelníkov, Prachy dělaj člověka, Démoni, Nebe, peklo... zem, Meruňkový ostrov. V současnosti se věnuje hlavně televizní tvorbě hraných seriálů: Mesto tieňov, Kriminálka Anděl, Ako som prežil, Odsouzené, Dr. LUDSKY.

Film Europe

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Správa
2019 Na střeše
Vlastníci
2018 Sklep
Čertí brko
2017 DOGG
Čára
2016 Kdo je kdo v mykologii (studentský film)
Učitelka
2015 Čistič
2014 Hany
Zakázané uvolnění
2012 DonT Stop
2011 Meruňkový ostrov
2010 Onemanshow
VoiceS
2009 Nebe, peklo… zem
2007 Démoni
2006 Cheese (studentský film)
Monštrancia

TV seriály

2020 Herec (TV seriál)
Miluju tě, Pucinko (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2019 Princip slasti (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
další epizody (10)
Skvrna (TV seriál)
Skvrna (E08)
Julie (E07)
Řád (E06)
další epizody (8)
2017 Dáma a Král (TV seriál)
Návrat Krále (S01E01)
Specialisté (TV seriál)
Poslední sbohem (S01E04)
Temné touhy (S01E03)
Vražda taxikáře (S01E02)
další epizody (4)
Spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Dražba (S01E12)
Udavač (S01E11)
Padělek (S01E07)
další epizody (5)
2016 Mordparta (TV seriál)
Převýchova (S01E03)
Pět mrtvých psů (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
Krádež století (S02E07)
Olizovač (S02E06)
Tělo (S02E05)
2015 Případ pro exorcistu (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Důvod k zabití (S01E12)
Hodinka k dobru (S01E11)
Policajt na odstřel (S01E08)
další epizody (6)
Nevinné lži (TV seriál)
Hra (S02E05)
2012 Dr. Dokonalý (TV seriál)
Privát (E01)
Nevinní (TV seriál)
Stratiť všetko (E31)
Trosky (E30)
Na dne (E29)
další epizody (7)
Mesto tieňov (TV seriál)
Biele mäso (S02E10)
Vražedná sieť (S02E09)
Sladká smrť (S02E08)
další epizody (10)
2011 Aféry (TV seriál)
Rodinná záležitost (E11)
Voyer (E09)
Nadměrný apetit (E08)
další epizody (10)
Dr. Ludsky (TV seriál)
Hranice ovládání (E10)
Kráska a zvíře (E09)
Sterilní pravda (E08)
další epizody (10)
Nevinní (TV seriál)
Krv nie je voda (E14)
Láska je slepá (E13)
V pasci (E12)
další epizody (9)
Aféry (TV seriál)
Zlatokopka (S02E13)
2010 Aféry (TV seriál)
Kamarát „taky“ rád (S01E01)
Nesmrtelní (TV seriál)
Fejs (E04)
Miluje nemiluje (E02)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
Obvinenie (E06)
Osudové rozhodnutie (E01)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Posedlost (S01E12)
Manželský kosočtverec (S01E11)
Loupež (S01E10)
další epizody (8)
Mesto tieňov (TV seriál)
Nebezpečné vzťahy (S01E10)
Sériový vrah (S01E09)
Únos (S01E08)
další epizody (10)

Dokumentární

2020 Meky
2017 Mečiar
2006 Najväčšie kriminálne prípady Slovenska (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Slnko v sieti 2016 (TV pořad)
2015 Ceny české filmové kritiky 2014 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(21)