foto

Christian Boeving

  • nar. 5.6.1969 (49 let)
    Dallas, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Demonic Dead
2015 Bez kalhot XXL
2013 Legend of the Red Reaper
Scarlet Samurai: Incarnation
Zombie Massacre
2009 The Last Resort
2007 Beowulf: Prince of the Geats
TKO
2005 Království nebeské
The Unknown
2003 Daredevil
Operation Balikatan
2001 Phantom Love
1999 Andromina: The Pleasure Planet
Bezva polda
1997 Batman a Robin
1995 Hlava rodiny 2 - Tatínek nebo dědeček?

TV seriály

2004 Alias (TV seriál)
Únos (S03E16)
2001 Danny (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Sheena (TV seriál)
1999 Battle Dome (TV seriál)
Grown Ups (TV seriál)
1998 Lovná zvěř (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1995 Muscle (TV seriál)
Women of the House (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace