foto

Jerry Trainor

  • nar. 21.1.1977 (42 let)
    San Diego, California, USA

Biografie

Gerald William "Jerry" Trainor se narodil 21. ledna 1977. Jerry je americký herec a komik. Narodil se a vyrůstal v San Diegu, v Kalifornii. Studoval divadlo na Kalifornské univerzitě v Santa Barbaře. Jeho největším hereckým úspěchem je role Spencera Shaya v seriálu ICARLY. Také bychom ho mohli vidět v seriálu DRAKE A JOSH. Zde se objevil jako bláznivý Steve. Naposledy byl ke spatření ve filmu NEJLEPŠÍ HRÁČ. Zde si zahrál po boku herečky Jennete McCurdy.

Sokka_

Herecká filmografie

Filmy

2019 Renaissance Girl
2018 Cover Versions
2014 Living the Dream (TV film)
2012 Holiday Road
2011 Nejlepší hráč (TV film)
2009 Wreckless Epic: A Rock and Roll Journey
2008 Merry Christmas, Drake & Josh (TV film)
iCarly: iGo to Japan (TV film)
2007 Cesta za snem
2004 Bravo Girls: Opět v akci
2001 Donnie Darko
Evoluce

TV seriály

2017 Bunsen je zvíře (TV seriál)
2016 Still the King (TV seriál)
2015 Hunt the Truth (TV seriál)
2013 Wendell & Vinnie (TV seriál)
2010 Přísně tajné: agent Dudley Puppy (TV seriál)
V jako Victoria (TV seriál)
2008 Tučňáci z Madagaskaru (TV seriál)
2007 iCarly (TV seriál)
2004 Drake a Josh (TV seriál)
2002 Pohotovost (TV seriál)
Naděje umírá poslední (S09E06)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
My Wife and Kids (TV seriál)
Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Twenty-Two (S01E22)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Undressed (TV seriál)

Host