foto

Anna Enger

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Choice
2014 Nekonečná láska
2013 Stážisti
2011 96 Minutes
2009 Savage

TV seriály

2018 Life Sentence (TV seriál)
Our Father, The Hero (E07)
Who Framed Stella Abbott? (E06)
Pilot (E01)
The Haunting (TV seriál)
Skličující ticho (S01E10)
Jenom dvojčata (S01E04)
2017 Superstition (TV seriál)
Through the Looking Glass (E04)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Královské oči vše sledují (S08E07)
2015 Komplikace (TV seriál)
2014 Rectify (TV seriál)
Donald the Normal (S02E04)
2013 Devious Maids (TV seriál)
Setting the Table (S01E02)
2012 Vlčí mládě (TV seriál)
Omega (S02E01)
2011 Necessary Roughness (TV seriál)
Upíří deníky (TV seriál)
The Reckoning (S03E05)
The Last Dance (S02E18)
The Descent (S02E12)
2009 Meet the Browns (TV seriál)
V těle boubelky (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky