foto

Juli Reding

  • nar. 28.11.1935 (83 let)
    Quanah, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1964 Take Me to Your Leader (TV film)
1962 The Interns
1960 Tormented
Vice Raid
Why Must I Die?
1959 Mission in Morocco
1958 Darby's Rangers
Kovboj
1957 Příběh Helen Morganové

TV seriály

1986 Crossings (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
O.K. Crackerby! (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
King of Diamonds (TV seriál)
1959 Lock Up (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
1952 The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)

Host

TV pořady

1970 The Virginia Graham Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky