foto

Temple Grandin

  • nar. 29.8.1947 (71 let)
    Boston, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2010 Temple Grandinová (TV film) - kniha

Herecká filmografie

Filmy

2013 In the Woods

Dokumentární

2013 Duše v našich strojích
Speciesismus
2012 Podivné páry ve světě zvířat (TV film)
2009 Horse Boy, The
Matčina odvaha
2000 First Person (TV seriál)
1964 Horizon (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 62. Emmy Awards (TV pořad)
2008 Night of Too Many Stars: An Overbooked Concert for Autism Education (TV pořad)
2004 CBC News: The Hour (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1968 60 Minutes (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace