foto

David J. Schow

  • nar. 1955
    Marburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Hory zalité krví
1994 Vrána
1992 Critters 4
1991 Critters 3
1990 Kožená tvář

TV seriály

2013 Mob City (TV seriál)
His Banana Majesty (E04)
2007 Mistři hrůzy (TV seriál)
We All Scream for Ice Cream (S02E10)
2006 Mistři hrůzy (TV seriál)
Pick Me Up (S01E11)
1997 Perversions of Science (TV seriál)
The Hunger (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Koutkem oka (S01E09)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace