foto

Esmond Knight

  • nar. 4.5.1906
    East Sheen, Surrey, Anglie, Velká Británie
  • zem. 23.2.1987 (80 let)
    Egypt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Slečna Marpleová: Zapomenutá vražda (TV film)
Superman 4
1984 A Voyage Round My Father (TV film)
Prvek zločinu
The Invisible Man (TV film)
1983 Král Lear (TV film)
1981 Antony & Cleopatra (TV film)
Troilus & Cressida (TV film)
1979 Rebecca (TV film)
1978 Romeo and Juliet (TV film)
1977 Muž se železnou maskou (TV film)
1976 Robin a Mariana
1972 Boy Who Turned Yellow, The
1969 Tisíc dnů s Annou
Where's Jack?
1968 Parachute, The (TV film)
1967 Winter's Tale, The
1965 Špión, který přišel z chladu
1963 Decision at Midnight
To Bury Caesar (TV film)
1960 Potopte Bismarck!
Šmírák
1959 The Hill (TV film)
1958 Battle of the V-1
1957 Princ a tanečnice
1956 Paris a Helena
1955 Richard III.
1953 The Steel Key
1952 Girdle of Gold
The Wild Heart
1951 Řeka
1950 Gone to Earth
The Compelled People (TV film)
1949 Macbeth (TV film)
1948 Hamlet
Červené střevíčky
1947 Bídák
Jak se lidé žení
Likes of 'Er, The (TV film)
The End of the River
Černý narcis
1944 Canterburská povídka
Dům na křižovatce
Jindřich V.
1943 Silver Fleet, The
1941 This England
1940 Fingers
Kontraband
1939 Mary Rose (TV film)
Rake's Progress (TV film)
The Arsenal Stadium Mystery
Twelfth Night (TV film)
What Men Live by
1938 Weddings Are Wonderful
1937 Night Must Fall (TV film)
Vicar of Bray, The
1936 Pagliacci
1935 Black Roses
Crime Unlimited
Dandy Dick
Someday
1934 Blue Squadron, The
Father and Son
Girls Will Be Boys
Lest We Forget
Waltzes from Vienna
Womanhood
1933 Bermondsey Kid, The
1931 77 Park Lane
Deadlock
Romany Love
The Ringer
1928 Blue Peter, The

TV seriály

1987 Fortunes of War (TV seriál)
1985 Blott on the Landscape (TV seriál)
1976 Já, Claudius (TV seriál)
Co provedeme s Claudiem? (E03)
1971 Cousin Bette (TV seriál)
Elizabeth R (TV seriál)
1966 Lord Raingo (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
The Covetous Headsman (S01E04)
1961 A for Andromeda (TV seriál)
1957 Nicholas Nickleby (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky