foto

Denis Rouden

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 La Ch'tite famille
2016 Elitní policajtka
2015 Les gorilles
2014 Borderline (TV film)
Le Dernier diamant
Mikulášovy patálie na prázdninách
2013 Znamení andělů - Miserere
Zulu
2012 Asterix a Obelix ve službách Jejího Veličenstva
2011 Gang Story
Largo Winch 2
2010 Imogène McCarthery
2009 Mikulášovy patálie
2008 Largo Winch
MR 73
Malé vraždy Agathy Christie: Vraždy podle abecedy (TV film)
Un roman policier
2007 Pozvánka k tanci
Un château en Espagne
2006 Hon na člověka (TV film)
Jean-Philippe
2005 Hledejte Anthonyho
2004 Agenti nula nula
Válka policajtů
2003 Co vtip, to mrtvola
Gomez a Tavaréz
Une amie en or (TV film)
2002 Maîtresse en maillot de bain, La
Červená siréna
2001 Jeu de cons
Un jeu d'enfants
Vertiges de l'amour
2000 Comme un aimant
Hluboko v lesích
1998 J'aimerais pas crever un dimanche
Stress
1993 Amour d'Emmanuelle, L' (TV film)
Emmanuella: Odveta (TV film)
Emmanuelle au 7ème ciel
Secret d'Emmanuelle, Le (TV film)
Síla lásky (TV film)
Věčná Emmanuella (TV film)
1992 Magique Emmanuelle (TV film)
Parfum d'Emmanuelle, Le (TV film)

TV seriály

2018 Au-delà des apparences (TV seriál)
À qui la faute ? (E06)
L'Histoire d'amour (E05)
Manon bisou (E04)
další epizody (6)
2017 Umění zločinu (TV seriál)
Une oeuvre au noir - Partie 2 (S01E06)
Une oeuvre au noir - Partie 1 (S01E05)
Une mort galante - Partie 2 (S01E04)
další epizody (4)
Dix pour cent (TV seriál)
Juliette (S02E06)
Guy (S02E05)
Isabelle (S02E04)
další epizody (6)
2009 Zvláštní jednotka (TV seriál)
L'autre rive (S01E04)
La tête dans le sac (S01E03)
La ligne jaune (S01E02)
další epizody (4)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace