foto

Athol Fugard

  • nar. 11.6.1932 (85 let)
    Middleburg, Kapsko, Jihoafrická republika
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Spisovatelská filmografie

Filmy

2005 Tsotsi - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Pán Harold a kluci - divadelní hra
2000 Boesman and Lena - divadelní hra
1991 Road to Mecca, The - divadelní hra
1985 'Master Harold'... and the Boys (TV film)
1980 Marigolds in August
1977 The Guest: An Episode in the Life of Eugene Marais
1973 Boesman and Lena

TV seriály

1965 BBC Play of the Month (TV seriál) - divadelní hra
1964 Theatre 625 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1991 Road to Mecca, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace