foto

Caity Lotz

  • nar. 30.12.1986 (31 let)
    San Diego, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Celým jménem Caity Marie Lotz se narodila 30.12.1986 v San diegu v Kalifornii. Je americká herečka, modelka, tanečnice a zpěvačka.

Caity začala svou kariéru jako tanečnice na turné Avril Lavigne a Lady Gaga. Můžeme ji vidět i v několika videoklipech různých interpretů jako například: David Guetta, Selena Gomez, Lady Gaga a několika dalších. Objevila se také v reklamách pro Reebok a T-mobile, nebo ve filmu STEP UP 3D jako komparzní tanečnice. Kromě tance miluje bojová umění a Parkour. Umí Taekwondo, Kung-fu a Muay Thai. V roce 2005 se připojila k dívčí skupině Soccx se kterou nazpívala několik hitů, song ''Scream Out Loud'' se dokonce v roce 2007 umístil mezi Top10 v Německých hitparádách. V roce 2008 skupinu opustila.

Hereckou kariéru začala v roce 2006 malou rolí ve filmu BRAVO GIRLS: VŠECHNO NEBO NIC. Po roličkách v seriálech MAD MEN a ZÁKON A POŘÁDEK se herecky zviditelnila v roce 2011 v seriálu ÚDOLÍ SMRTI jako důstojnice Kirsten Landry. V roce 2012 přišla první hlavní role v hororu HRŮZNÁ MINULOST. Následovaly role ve filmech THE MACHINE a BATTLE OF THE YEAR, či v seriálu ARROW.

David "Siri69" Sirotek

Herecká filmografie

Filmy

2017 Small Town Crime
2016 Superhero Fight Club 2.0 (TV film)
2015 400 Days
2014 Hrůzná minulost 2
2013 Battle of the Year: The Dream Team
Live at the Foxes Den
Stroj
2012 Hrůzná minulost
2011 Liga mimořádných tanečníků: Tajemství Ra
2006 Bravo Girls: Všechno nebo nic

TV seriály

2018 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Epizoda 12 (S04E12)
Epizoda 11 (S04E11)
Epizoda 10 (S04E10)
další epizody (21)
Arrow (TV seriál)
Life Sentence (S06E23)
2017 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Beebo the God of War (S03E09)
Crisis on Earth-X, Part 4 (S03E08)
Welcome to the Jungler (S03E07)
další epizody (18)
Supergirl (TV seriál)
Crisis on Earth-X, Part 1 (S03E08)
The Flash (TV seriál)
Crisis on Earth-X, Part 3 (S04E08)
Arrow (TV seriál)
Crisis on Earth-X, Part 2 (S06E08)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
The Chicago Way (S02E08)
Invasion! (S02E07)
Outlaw Country (S02E06)
další epizody (24)
The Flash (TV seriál)
Invasion! (S03E08)
Arrow (TV seriál)
Invasion! (S05E08)
2015 The Flash (TV seriál) - a.z.
Fast Enough (S01E23) - a.z.
Arrow (TV seriál)
Lost Souls (S04E06)
Haunted (S04E05)
Beyond Redemption (S04E04)
další epizody (5)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Hovor na výzvu (S07E14)
2014 Stalker (TV seriál)
Arrow (TV seriál)
Sára (S03E02)
Klid (S03E01)
Nemyslitelné (S02E23)
další epizody (16)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Na útěku (S07E05)
2013 Arrow (TV seriál)
Tři duchové (S02E09)
Vědec (S02E08)
Stát vs. Queenová (S02E07)
další epizody (8)
2011 Údolí smrti (TV seriál)
2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Země zítřka (S04E13)
Kufr (S04E07)
Dobrá zpráva (S04E03)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace