foto

Alexis Knapp

  • nar. 31.7.1989 (29 let)
    Allegheny, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Rodačka z americké Pennsylvánie se narodila v roce 1989 a podle svých slov se od dětství věnovala tanci, opernímu zpěvu i hře na piano nebo flétnu. Před hereckou dráhou se živila focením a modelingem.

Nejdříve přišly malé role v nevýrazných filmech jako COUPLES REATREAT (2009) nebo PERCY JACKSON & THE OLYMPIANS: THE LIGHTNING THIEF (2010), aby v roce 2012 zaujala v úspěšné komedii PROJECT X nebo hudebním PITCH PERFECT po boku Anny Kendrick nebo Rebel Wilson. V budoucnu ji uvidíme např. v pilotním díle připravovaného seriálu CINNAMON GIRL (2013) nebo komediálním CAVEMAN (2013).

Do širšího povědomí se dostala v roce 2010 i díky vztahu s hercem Ryanem Phillippem, se kterým má zatím jedinou dceru. Jejími oblíbenými herci jsou Sam Rockwell, Malcolm McDowell nebo Jennifer Conelly. Ráda tráví čas hraním počítačových her a z televizní zábavy preferuje např. Breaking Bad (2008) nebo Big Bang Theory (2007).

Jakub "TheDude" Janoš

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ladíme 3
My Christmas Prince (TV film)
2016 Urge
2015 Ladíme 2
2014 Anomálie
Grace
Kolej (TV film)
2013 Cavemen
Cinnamon Girl (TV film)
Vamp U
2012 Kočka
Ladíme!
Projekt X
2010 Percy Jackson: Zloděj blesku
2009 Trable v ráji

TV seriály

2013 Super Fun Night (TV seriál)
Suterén (TV seriál)
Off to the Races (S01E02)
Pilot (S01E01)
Griffinovi (TV seriál)
Valentine's Day in Quahog (S11E12)
2010 Pod dohledem (TV seriál)

TV pořady

2013 2013 MTV Movie Awards (TV pořad)
2012 Home & Family (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace