foto

Markus Welter

  • nar. 1968
    Bonn, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Weglaufen geht nicht (TV film)
2016 Tatort - Kleine Prinzen (TV film)
2013 Das alte Haus (TV film)
2012 Der Teufel von Mailand (TV film)
2011 Na tripu
2010 Die Käserei in Goldingen
2009 Im Sog der Nacht

TV seriály

2018 Seitentriebe (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2013 Tenká černá linie (TV seriál)

Střihačská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Der Teufel von Mailand (TV film)

TV seriály

2013 Tenká černá linie (TV seriál)

TV pořady

2002 Ladykracher (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace