foto

Martina Krátká

  • nar. 12.12.1984 (35 let)
    Vyškov, Československo

Kontakt

  • Švandovo divadlo na Smíchově
    scéna hl. m. Prahy,
    Štefánikova 57, 150 00 Praha 5

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dukla 61 (TV film)
2016 Jak básníci čekají na zázrak
2015 Zero
2012 Mouchy (studentský film)
Zeď (studentský film)
2011 Tahle země není pro mladý
2008 Nestyda

TV seriály

2019 Specialisté (TV seriál)
Otec, matka, dítě (S03E32)
2015 Místo zločinu Plzeň (TV seriál)
Smrt v rybníku (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky