foto

Doris Lessing

  • nar. 22.10.1919
    Kermanshah, Persie
  • zem. 17.11.2013 (94 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2014 Moje milá Viktoria - kniha
2013 Adoration - kniha
1991 Un homme et deux femmes - kniha
1984 Rakkauskirje (TV film) - povídka
1981 Gräset sjunger - kniha
Memoirs of a Survivor - kniha

TV seriály

1962 Studio 4 (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1969 Tigerlek (TV film) - divadelní hra

TV seriály

1967 Half Hour Story (TV seriál)
1964 Theatre 625 (TV seriál) - divadelní hra
1963 Love Story (TV seriál)
1962 Studio Four (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1984 Opinions (TV film)

Dokumentární

2003 Imagine (TV seriál)
1995 Un siècle d'écrivains (TV seriál)
1967 Omnibus (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky