foto

Marquis de Sade

  • nar. 2.6.1740
    Paříž, Francie
  • zem. 2.12.1814 (74 let)
    Charenton, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2005 Educazione sentimentale di Eugenie, L' - kniha
Šílení - kniha
2000 Helter Skelter - kniha
1995 120 Days of Anal - kniha
1991 Philosophie dans le boudoir, La - kniha
1989 Marquis - kniha
1980 Eugenie (Historia de una perversión) - kniha
1977 Justine - kniha
1976 Justine - kniha
1975 Deliciosas Traições do Amor, As - kniha
Justine och Juliette - kniha
Saló aneb 120 dnů sodomy - kniha
1974 Eugenie de Sade - kniha
Plaisir à trois - kniha
1972 Justine de Sade - kniha
1971 Le philosophie dans le boudoir - kniha
1970 Eugenie - kniha
Juliette - kniha
1969 Marquis de Sade: Justine - kniha
1963 Vice et la vertu, La - kniha
1930 Zlatý věk - kniha

TV seriály

1986 Růžová knihovna (TV seriál) - kniha

Dokumentární

1987 Biography (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1977 Monsieur Sade

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky