foto

Euros Lyn

  • nar. 1971
    Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Dream Horse
2016 Náš milovaný Damilola (TV film)
Y Llyfrgell
2009 Doctor Who at the Proms (TV film)
Pán času: Konec času - 1. část (TV film)
Pán času: Konec času - 2. část (TV film)
2008 Doctor Who: Music of the Spheres
Phoo Action (TV film)
2006 Pán času: Nevěsta na útěku (TV film)
2000 Diwrnod Hollol Mindblowing Heddiw

TV seriály

2019 Jeho temné esence (TV seriál)
The Daemon-Cages (S01E06)
2018 Kiri (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2017 Let the Right One In (TV seriál)
2016 Daredevil (TV seriál)
Tma na konci tunelu (S02E12)
2015 Cucumber (TV seriál)
Daredevil (TV seriál)
Ti, které jsme opustili (S01E12)
2014 Šťastné údolí (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2013 Broadchurch (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2012 Last Tango in Halifax (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
2011 Černé zrcadlo (TV seriál)
Patnáct milionů meritů (S01E02)
2010 Sherlock (TV seriál)
Slepý bankéř (S01E02)
Vyšší a nižší společnost (TV seriál)
The Ladybird (S01E02)
The Fledgling (S01E01)
2009 Torchwood (TV seriál)
Day Five (S03E05)
Day Four (S03E04)
Day Three (S03E03)
další epizody (5)
2008 Fairy Tales (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Les mrtvých (S04E09)
Ticho v knihovně (S04E08)
2007 Inspector George Gently (TV seriál)
Gently Go Man (S01E01)
2006 Pán času (TV seriál)
Kdo se bojí Chloe (S02E11)
Hlupákova lucerna (S02E07)
Dívka v krbu (S02E04)
další epizody (4)
2005 All About George (TV seriál)
Jane Hall (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Nepokojná mrtvá (S01E03)
Konec světa (S01E02)
2002 Cutting It (TV seriál)
2000 Belonging (TV seriál)
1994 A Mind to Kill (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2006 Torchwood Declassified (TV seriál)
2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)

Host

TV pořady

1958 Blue Peter (TV pořad)

Fanoušci tvůrce