foto

Frederick Piper

  • nar. 23.9.1902
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 22.9.1979 (76 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Burke and Hare
1965 Catacombs
Kdo jezdí na tygru
1964 One Way Pendulum
1963 Ricochet
1962 Jen dva mohou hrát
Piper's Tune, The
1961 Monster of Highgate Ponds, The
Return of a Stranger
The Frightened City
Very Important Person
What a Carve Up!
1960 Dead Lucky
The Day They Robbed the Bank of England
1959 A Dead Secret (TV film)
Violent Moment
1958 Dunkirk
1957 Doktor hledá místo
Loď dobré pohody
Passionate Stranger, A
Second Fiddle
Suspended Alibi
The Birthday Present
1956 The Man in the Road
1955 Doktor na moři
1954 Conflict of Wings
Lease of Life
The Rainbow Jacket
1952 Brandy for the Parson
Cosh Boy
Escape Route
Home at Seven
Hunted
1951 Zlaté věže
1950 Modrá lampa
1949 Don't Ever Leave Me
It's Not Cricket
Pas do Pimlica
The History of Mr. Polly
Vote for Huggett
1948 Escape
Fly Away Peter
Look Before You Love
My Brother's Keeper
Penny and the Pownall Case
To the Public Danger
1947 Chyťte ho!
Lásky Jany Goddenové
Master of Bankdam
V neděli vždycky prší
Vražedné pochybnosti
1945 Johnny Frenchman
Pink String and Sealing Wax
1944 Champagne Charlie
Fiddlers Three
Stalo se jedné neděle
1943 Devět mužů
Londýn v plamenech
San Demetrio, Londýn
1942 Moře, náš osud
The Big Blockade
1941 49th Parallel
East of Piccadilly
1939 Jamaica Inn
The Four Just Men
1938 Case of the Frightened Lady, The (TV film)
They Drive by Night
1937 Feather Your Nest
Mladý a nezkušený
Non-Stop New York
Oh, Mr Porter!
1936 Crown Vs. Stevens
Everything Is Thunder
Fame
Jack of All Trades
Sabotáž
Two of Us, The
Where There's a Will
1935 The 39 Steps
1934 Muž, který věděl příliš mnoho
Red Ensign
1933 The Good Companions

TV seriály

1965 199 Park Lane (TV seriál)
1964 The Brothers Karamazov (TV seriál)
1952 Appleyards, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace