foto

Rex Smith

  • nar. 19.9.1955 (63 let)
    Jacksonville, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Cats Dancing on Jupiter
2006 Collier & Co.
Rytmus života
1998 Sám doma a bohatý: Vánoční přání
1994 Hra bez pravidel
Jednou za život (TV film)
1990 Perry Mason: Případ umlčené zpěvačky (TV film)
1989 Proces s neuvěřitelným Hulkem (TV film)
1988 Transformations
1986 Dear Penelope and Peter (TV film)
1983 Piráti z Penzance
1980 Headin' for Broadway
Pirates of Penzance, The (TV film)
1979 Sooner or Later (TV film)

TV seriály

2001 Pro dobrou věc (TV seriál)
1999 The Norm Show (TV seriál)
1998 Malibu, CA (TV seriál)
1997 JAG (TV seriál)
Vojenský soud se Sandrou Gilbertovou (S03E02)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
1993 Cobra (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1987 Rytíři z Houstonu (TV seriál)
1984 Street Hawk (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Host

TV pořady

1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace