foto

Craig Olejnik

  • nar. 1.6.1979 (40 let)
    Halifax, Nova Scotia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Očitá svědkyně
2015 Christmas Truce (TV film)
2009 Timekeeper, The
2007 In God's Country (TV film)
2006 Obituary (TV film)
2002 Květiny a granáty
2001 13 duchů
1999 Mladé čarodějnice
1995 Margaret's Museum

TV seriály

2013 Městečko Haven (TV seriál)
Drtivý tlak (S04E08)
2011 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Nahoře a dole (S04E04)
2009 The Listener (TV seriál)
2006 Štvanci (TV seriál)
2001 Wolf Lake (TV seriál)
1999 Pro strach uděláno (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky