foto

Glen MacPherson

  • nar. 29.10.1957 (61 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Monster Hunter
2016 Resident Evil: Poslední kapitola
2015 Hybná síla
2014 Pompeje
2012 Resident Evil: Odveta
2011 Tři mušketýři
2010 Resident Evil: Afterlife
2009 Nezvratný osud 4
2008 Rambo: Do pekla a zpět
Zmeškaný hovor
2007 Halloweenská noc
2006 16 bloků
2005 Zpátky ve hře
2004 3 muži a 3 nemluvňata
Kráčející skála
2003 Alaska (TV film)
2002 Benjamins
Další hroznej pátek
2001 Kamufláž
Lovec policajtů
2000 Romeo musí zemřít
1998 Max Q (TV film)
Skutečný Howard Spitz
Utopenec na útěku
1997 Za přední linií
1996 Boj s časem (TV film)
Calm at Sunset (TV film)
Captains Courageous (TV film)
First Degree
1995 Bye Bye Birdie (TV film)
Johnova dívka (TV film)
Shock Treatment (TV film)
Tajná služba (TV film)
1994 Flinch
For the Love of Aaron (TV film)
Silueta (TV film)
1993 Amy Fisher Story, The (TV film)
Cadillac Girls
Dying to Remember (TV film)
Mořský vlk (TV film)
Nebezpečná učitelka (TV film)
Zemětřesení na dálnici 880 (TV film)
1992 Miles from Nowhere (TV film)
1991 Conspiracy of Silence (TV film)
Deadly Betrayal: The Bruce Curtis Story (TV film)
Pojídač hadů 2: Msta
Smrt v patách (TV film)
1989 Pojídač hadů (TV film)
1988 Betrayal of Silence (TV film)

TV seriály

2010 Keep Your Head Up, Kid: The Don Cherry Story (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Klouzači (S01E01)
1989 C.B.C.'s Magic Hour (TV seriál)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)

Dokumentární

2011 Glee Live! 3D (koncert)
1993 Lip Gloss
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace