foto

Dave Attell

  • nar. 18.1.1965 (54 let)
    Queens, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Vykolejená
2010 Scooby-Doo: Abrakadabra!
2009 Komici
2008 Harold
Velký Buck Howard
2007 Twisted Fortune
2006 Scary Movie 4
2005 Praštění láskou
2003 Abby Singer
2001 Tak nevyhrožuj
2000 Office Party, The
1999 Los Enchiladas!
1990 Caesar's Salad

TV seriály

2018 Simpsonovi (TV seriál)
Návrat z ráje (S30E01)
2017 Difficult People (TV seriál)
Sweet Tea (S03E09)
Bobovy burgery (TV seriál)
The Laser-inth (S07E18)
2015 The Jim Gaffigan Show (TV seriál)
2014 Cop Show (TV seriál)
TripTank (TV seriál)
Rozvedený se závazky (TV seriál)
So Did the Fat Lady (S04E03)
2013 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Terrible People (S01E09)
2008 Z Rock (TV seriál)
2007 Naked Brothers Band, The (TV seriál)
2005 Menciův svět (TV seriál)
Arrested Development (TV seriál)
Spring Breakout (S02E17)
The Tendercrisp Chicken Comedy Half Hour (S02E13)
2002 Vtipálkové Crank Yankers (TV seriál)
2000 Ed (TV seriál)
1996 Raymonda má každý rád (TV seriál)
1995 Dr. Katz, profesionální terapeut (TV seriál)

Dokumentární

2018 Oh, Rick!
2017 Gilbert
I Am Battle Comic
2016 Dying Laughing
2010 I Am Comic
2007 Heckler
Mr. Warmth: The Don Rickles Project

Scenáristická filmografie

TV seriály

1989 Caroline's Comedy Hour (TV seriál)

TV pořady

1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Host

TV pořady

2018 Bumping Mics with Jeff Ross & Dave Attell (TV pořad)
2014 Dave Attell: Road Work (TV pořad)
2012 29th Annual AVN Awards, The (TV pořad)
2011 Dave's Old Porn (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
Green Room with Paul Provenza, The (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
Tosh.0 (TV pořad)
2007 Guys Choice (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
Ron White Show, The (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
Tough Crowd with Colin Quinn (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
1995 HBO Comedy Half-Hour (TV pořad)
HBO Comedy Showcase (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1988 Stand-Up Spotlight (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace