foto

Barbara Patrick

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Out of These Rooms
1999 Shogun Cop
1996 Within the Rock (TV film)
1995 Pán kouzel
1994 Snímek na tělo
1993 Nulová tolerance
1992 Eddie Presley
1988 Kapucínky
Wizard of Speed and Time, The
1987 Killer Instinct

TV seriály

2014 Arrow (TV seriál)
Deathstroke (S02E18)
2002 Akta X (TV seriál)
Vysvobození (S09E17)
John Doe (S09E07)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace