foto

Peter Phelps

  • nar. 20.9.1960 (56 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Half Dead
2016 Embedded
2010 Caught Inside
2009 Stone Bros.
2008 Navěky silný
Za hranou
2007 Line, The
2006 Legendy zeleného trávníku
Small Claims: The Reunion (TV film)
2003 Ned Kelly
2002 Teesh and Trude
2001 Lantana
1999 The Extra
1997 Cesta bez návratu (TV film)
Reprisal (TV film)
1996 Zone 39
1995 Blue Murder (TV film)
Temné vody
1994 Rough Diamonds
1993 Merlin
The Feds: Betrayal (TV film)
1991 Bod zlomu
1989 Prokletí Mayů
1988 Breaking Loose: Summer City II
Hotel pod hvězdami
1987 Lehká jízda
Rock n' Roll Cowboys (TV film)
1986 Playing Beatie Bow
1984 Undercover

TV seriály

2014 Old School (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Austrálie (S05E20)
2013 Wonderland (TV seriál)
2009 Rescue Special Ops (TV seriál)
2008 Ostré jako břitva (TV seriál)
2007 Chandon Pictures (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
Ranaři (TV seriál)
1996 Vodní krysy (TV seriál)
1995 Fire (TV seriál)
1994 Škola zlomených srdcí (TV seriál)
1993 R.F.D.S. (TV seriál)
1991 Chances (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)
Mladí jezdci (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Záchranáři (TV seriál)
1988 Dirtwater Dynasty, The (TV seriál)
Home and Away (TV seriál)
1986 Prime Time (TV seriál)
The Challenge (TV seriál)
1984 Cowra Breakout, The (TV seriál)
1982 Sons and Daughters (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
1977 Restless Years, The (TV seriál)

Dokumentární

2005 20 to 1 (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1998 All Saints (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace