foto

Anthony B. Richmond

  • nar. 7.7.1942 (75 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze
2014 Behaving Badly
2012 Deník malého poseroutky 3
2011 Agenti v sukních: Jaký otec, takový syn
William a Kate (TV film)
2009 Alvin a Chipmunkové 2
Miss Březen
Přijímačky (TV film)
2008 Autopsy
Rocker
Sex a lži města hříchu: Skandál Teda Biniona (TV film)
2007 Bacha na balóny
Klikař Charlie
2006 John Tucker musí zemřít
Rande měsíce
2005 Autobusy mé sestry (TV film)
Miluji tě k sežrání
2004 Hříšný tanec 2
Moderní Popelka
2003 Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda
Hráči
2002 Prostě sexy
2001 Animální přitažlivost
Pravá blondýnka
Sestra Mary to všechno vysvětlí (TV film)
2000 Ten nejlepší
Vraždy v Cherry Falls
1999 Agnes Brownová
Dravci
Procházka po Měsíci
Příběh Sonnyho a Cher (TV film)
1998 Garbage Picking Field Goal Kicking Philadelphia Phenomenon, The (TV film)
1997 Ruce od krve
Tvrdí chlapi (TV film)
1996 Bastard Out of Carolina
Prezidentův syn
1995 Nesmrtelní
Tales from the Hood
Úplná masáž těla (TV film)
1994 Motorkářský gang (TV film)
1993 A Case for Murder (TV film)
Plácek
Srdce temnoty (TV film)
1992 Candyman
Čtyři oči (TV film)
Půlnoční dítě (TV film)
V náruči vraha (TV film)
1991 Časovaná bomba
Nůžky
Vyvrhel
1989 Cat Chaser
Psanci (TV film)
Settle the Score (TV film)
Terč útoku (TV film)
1988 Rokenrolová parta
Západ slunce
1986 Christmas (TV film)
Takový je život
1984 Sentimental Journey (TV film)
1982 Slapstick (Of Another Kind)
1981 Nevhodné informace
1980 American Success Company, The
Bad Timing
Head On
Nightkill
1979 Výstřely pro lásku
1978 Řecký magnát
1977 Bankéři
1976 Muž, který spadl na Zemi
Orel přistál
1975 Change
1974 Stardust
Vampira
1973 Teď se nedívej
1972 Madam Sin
1971 Insomniac, The
1968 Jen když se chechtám

TV seriály

2012 Audrey (TV seriál)

Dokumentární

1996 Rolling Stones Rock and Roll Circus, The (koncert)
1979 The Kids Are Alright
1972 Glastonbury Fayre
1970 Let It Be
1968 Sympathy for the Devil
1967 Cathedral in Our Time, A

Režijní filmografie

Filmy

1985 Deja vu

Herecká filmografie

Dokumentární

2006 Cinematographer Style

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace