foto

Jeff Daniel Phillips

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 An American Pickle
Becoming
Burning Dog
Medicine Men
2019 3 from Hell
Satanic Panic
Undercover Brother 2
2017 The Ice Cream Truck
2016 31
Happy Birthday!
2015 Hříčky přírody
2012 The Lords of Salem
2010 Errand_boy
Faster
2009 Elsewhere
Halloween II
2007 Zodiac
2006 Neznámý
1992 Peephole
Slídilové
1991 Son of Darkness: To Die for II
1981 Halloween 2

TV seriály

2019 X-Men: Nová generace (TV seriál)
Nepřítel Mého nepřítele (S02E10)
2018 X-Men: Nová generace (TV seriál)
PřeloM (S02E09)
zMařený sen (S02E08)
zMatený (S02E02)
další epizody (6)
2017 Drápy (TV seriál)
Lavina (S01E10)
Teatro (S01E08)
Útěk (S01E07)
X-Men: Nová generace (TV seriál)
Extrakce vzpomínek (S01E05)
Exodus (S01E03)
Flaked (TV seriál)
Day Four (S02E04)
2016 Flaked (TV seriál)
Sunset (S01E08)
Shell (S01E06)
Westworld (TV seriál)
Dobře temperovaný klavír (S01E09)
Optický klam (S01E07)
Disonanční teorie (S01E04)
další epizody (5)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
2010 Kriminálka Miami (TV seriál)
Manžetový knoflíček (S08E16)
2007 Cavemen (TV seriál)
2006 Policejní vyjednavači (TV seriál)
2001 Philly (TV seriál)
Philly Folly (E05)
1997 Věřte nevěřte (TV seriál)
Svíčka / Bufet / Trezor / Růžová zahrada / Džíp (S01E06)
Případ pro Sam (TV seriál)
Prvotní křik (S02E02)

Dokumentární

2016 In Hell Everybody Loves Popcorn: The Making of 31
2000 Arrest & Trial (TV seriál)

Hudební videoklipy

2016 Rob Zombie - Well, Everybody’s Fucking in a U.F.O. (hudební videoklip)

Režijní filmografie

Filmy

2010 Errand_boy
2009 Otis E.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky