foto

Jean Stapleton

  • nar. 19.1.1923
    New York City, New York, USA
  • zem. 31.5.2013 (90 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Podivný příběh rodiny Kimesových (TV film)
Pursuit of Happiness
2000 Baby (TV film)
1998 Láska přes internet
Pocahontas 2: Cesta domů
Životní příležitost (TV film)
1996 Lily Dale (TV film)
Michael
1993 Duch Niagary (TV film)
Proces
1992 Habitation of Dragons, The (TV film)
1991 Fire in the Dark (TV film)
1990 Mother Goose Rock 'n' Rhyme (TV film)
1986 Hra na vraždu (TV film)
1985 Waiting to Act
1984 Matter of Sex, A (TV film)
Síla lásky
1982 Eleanor, First Lady of the World (TV film)
1981 Andělský prach (TV film)
Isabel's Choice (TV film)
1979 Aunt Mary (TV film)
You Can't Take It with You (TV film)
1977 Tail Gunner Joe (TV film)
1971 Klute
Odvykací kůra
1967 Up the Down Staircase
1961 Something Wild
1960 Bells Are Ringing
1958 Damn Yankees!

TV seriály

1998 Style and Substance (TV seriál)
1996 Raymonda má každý rád (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Mrs. Piggle-Wiggle (TV seriál)
1993 Beakman's World (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
1992 Shelley Duvall's Bedtime Stories (TV seriál)
1990 Bagdad Cafe (TV seriál)
1989 American Playwrights Theater: The One-Acts (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1987 Trying Times (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1976 The Muppet Show (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
Electric Company, The (TV seriál)
1963 The Patty Duke Show (TV seriál)
1962 The Eleventh Hour (TV seriál)
The Nurses (TV seriál)
1961 Car 54, Where Are You? (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
The Robert Herridge Theater (TV seriál)
1959 Dennis, postrach okolí (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1954 Woman with a Past (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
Starlight Theatre (TV seriál)
1948 The Philco Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2016 Robert Shaw: Man of Many Voices - a.z.
2015 Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál) - a.z.
1996 Great War and the Shaping of the 20th Century, The (TV seriál)

TV pořady

1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
The 48th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1982 The 34th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1979 The 31st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1978 The 30th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1972 The 24th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)
The Sonny and Cher Comedy Hour (TV pořad)
1967 Rowan & Martin's Laugh-In (TV pořad)
The Carol Burnett Show (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1962 Jackie Gleason: American Scene Magazine (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace