foto

Víctor Reyes

  • nar. 25.2.1962 (57 let)
    Salamanca, Salamanca, Castilla y León, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Trading Paint
2018 Down a Dark Hall
Jack staví dům
2017 Es por tu bien
Perfectos desconocidos
2016 El mundo entero
2014 Newcomer
2013 Symfonie strachu
2012 Červená světla
2011 Emergo
2010 Filip a Leticia (TV film)
Pohřben zaživa
Čtyřicet sedm dní (TV film)
2007 Dirt Devil
Lola, la película
Soutěžící
2006 No pasa nada
Películas para no dormir: La culpa (TV film)
2005 Locos por el sexo
Vorvik
2004 Implicación
2003 Agonía, La
Besos de gato
Slam
2002 Al alcance de su mano (TV film)
Canícula
En la ciudad sin límites
No dejaré que no me quieras
Todas las azafatas van al cielo
2001 Gran Marciano, El
Paraíso ya no es lo que era, El
2000 One of the Hollywood Ten
Operación gónada
1999 Lisabon
1996 Como un relámpago
1990 Ni se te ocurra...

TV seriály

2018 Vivir sin permiso (TV seriál)
Tus amigos no te olvidan (S01E13)
La sangre es la sangre (S01E12)
Un día para no olvidar (S01E11)
další epizody (13)
2016 Noční recepční (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2011 Duquesa II, La (TV seriál)
Piratas (TV seriál)
Ángel o demonio (TV seriál)
2010 Duquesa, La (TV seriál)
Inocentes (TV seriál)
2009 Acusados (TV seriál)
2008 Sin tetas no hay paraíso (TV seriál)
2007 Círculo rojo (TV seriál)
Quart (TV seriál)
2006 Génesis - Vrahova duše (TV seriál)
2005 Motivos personales (TV seriál)
2002 Ana y los siete (TV seriál)
2000 Antivicio (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace