foto

Jiří Kolafa

  • nar. 26.2.1930
    Jičín, Československo
  • zem. 5.8.2001 (71 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2000 Havran
1993 Království květin (TV film)
1990 O velkém kouzlu severu
Stopařky neberu!
1988 Jak Vodička dostal zpět svou trubku (TV film)
Sestřeničky
Vylez, zbabělče!
1987 Figurky ze šmantů
Můj kamarád tiká
1986 Mikrob
1985 Aby všechny děti světa...
Jam-Session
Nezbedníci
Sněžný muž
1984 Homunkulus
Kamarád kapříků
Muzikant a smrt
1983 Autodeformace
Navštivte Prahu (studentský film)
Nocturno
Oči
1982 Jak ulovit mamuta
Karty
Kontakt No. 1
1981 Holoubek
Houslový koncert
Ze života klavírů
Zpráva o stavu civilizace
1980 Houbař
Mrňous a čarodějnice
Proč se lidé bojí zajíců
Sonáta Facile
1979 Bum
Poklop
Proč má člověk psa
Řidiči, léky a alkohol
1978 Hokej je hra
Láááska!
Sopka
1977 Co jsme udělali slepicím
Faustův dům
Nepřemožitelný nápis
Řezbář, krejčí a muzikant
1976 Krabi
O Mistru Hanušovi
1975 Dobré jitro
Kamenné etudy
O slepičce a kohoutkovi
O věrném míči
Čára a já
1974 Pivo přes ulici
Stařec a myš
1973 Automatic
Jabloňová panna
Smolíček
Tvář
1972 Kamenáč Bill a jeho přepevné laso
Tři kumpáni
1971 Jsouc na řece mlynář jeden
Kamenáč Bill a ohromní moskyti
1970 Laokoon
1969 C.K. Střelnice
Darwin Antidarwin aneb Co žížala netušila
1968 Akcelerace
O komínku zedníky laškovně nakřivo postaveném
1965 Číslice

TV seriály

2001 Vánoční koledy (TV seriál)
Poď Ježíško, ty jsi náš (E07)
Sem pospěšte, ptáčátka (E06)
Stojí kostelíček (E05)
další epizody (5)
2000 Vánoční koledy (TV seriál)
Půjdem spolu do Betléma (E02)
Vinšujem vám... (E01)
1994 Bambulka a Bazilínek (TV seriál)
Saň pučocháčovitá (E07)
Ku ku (E06)
Žbluňk (E05)
další epizody (7)
1989 Radovanovy radovánky (TV seriál)
Hugo se polepšuje (E13)
Obří kedluben (E12)
Soutěž trpaslíků (E11)
další epizody (13)
1986 Velryba Decimálka, Pik a Kvik (TV seriál)
1984 Pohádky pro benjamínky silničního provozu (TV seriál)
Zelený panáček (E06)
Smutný autobus (E05)
Nešťastné kolo (E04)
další epizody (6)
1981 Cvalda Olda (TV seriál)
O panence Apolence (TV seriál)
1979 Dášeňka (TV seriál)
Jak šla do služby (E07)
Jak sportovala (E06)
Mnoho vody uteklo (E05)
další epizody (7)
1977 O Sazinkovi (TV seriál)
Jak si chtěl Sazinka odpočinout (E13)
Sazinka a Venda Kazisvět (E12)
O rozpustilém mráčku (E11)
další epizody (13)
Zahrada (TV seriál)
O myších ve staniolu (E05)
Velryba - Abyrlev (E04)
1976 Zahrada (TV seriál)
Jak ulovit tygra (E03)
1975 Říkání o víle Amálce (TV seriál)
Jak odešla spát až do jara (E13)
Jak potkala oříškového panáčka (E12)
Jak vyléčila ty dva, Hrompace a Ohniváče (E11)
další epizody (13)
Zahrada (TV seriál)
O té velké mlze (E02)
1974 Zahrada (TV seriál)
Milovník zvířat (E01)
1973 Pojďte pane, budeme si hrát (TV seriál)
Nazdar, kedlubny! (S02E05)
1972 Pojďte pane, budeme si hrát (TV seriál)
A neříkej mi Vašíku (S02E04)
1971 Pojďte pane, budeme si hrát (TV seriál)
O pardálu, který voněl (S02E03)
Psí kusy (S02E02)
1970 Pojďte pane, budeme si hrát (TV seriál)
Co to bouchlo? (S02E01)

Dokumentární

1978 Generace ´70
1976 Dvojí život Josefa Hlinomaze