foto

Mike Flanagan

  • nar. 20.5.1978 (39 let)
    Salem, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (3)

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Gerald's Game
2016 Hush
Ouija: Zrození zla
Zlo nikdy nespí
2013 Oculus
2011 Nepřítomnost
2006 Oculus: Chapter 3 - The Man with the Plan
2003 Ghosts of Hamilton Street
2001 Still Life
2000 Makebelieve

TV seriály

2011 Hogs Gone Wild (TV seriál)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
2006 Million Dollar Listing (TV seriál)

Dokumentární

2012 American Marriage
2008 Smrtící stroje (TV seriál)
2004 Lékařská pohotovost – neznámé příběhy (TV seriál)

TV pořady

2007 Detektivové lidských ostatků (TV pořad)
Most Daring (TV pořad)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2011 Nepřítomnost

Kameramanská filmografie

Herecká filmografie

Skladatelská filmografie

Filmy

2001 Still Life
2000 Makebelieve

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace