foto

Brian Pearson

  • nar. 1967

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 The Miracle Season
2017 Renegáti
2015 Insidious 3: Počátek
Pod vysokým napětím
2014 Let’s Dance All In
Reasonable Doubt
V oku tornáda
2012 American Mary
2011 Drive Angry
Nezvratný osud 5
2009 Krvavý Valentýn
2007 Hlas smrti 2: Světlo
2006 Osudový dotek 2
2005 Cesta ke zlu
Dlouhý víkend
Karate Dog (TV film)
Škola života (TV film)
2003 Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Three's Company' (TV film)
Jak ukrást Sinatru
2002 Slabost pro Leonarda (Cohena)
2001 Hlad po tanci (TV film)
2000 Temná legenda 2
Šílený policajt
1999 Our Guys: Outrage at Glen Ridge (TV film)
Strach
Zatraceně divná jízda
1997 High Stakes (TV film)
Profesionální lovec 2
1996 Drawing Flies
Expert Witness
Highway of Heartache
Listen
Museum of Love

TV seriály

2020 See (TV seriál)
2018 Siréna (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Take Two (TV seriál)
Family Ties (E11)
Stillwater (E10)
Shadows of the Past (E09)
další epizody (7)
The Crossing (TV seriál)
These Are the Names (E11)
The Androcles Option (E10)
Hope Smiles from the Threshold (E09)
další epizody (9)
2014 Lidé zítřka (TV seriál)
Son of Man (E22)
A Sort of Homecoming (E20)
Smoke and Mirrors (E18)
2010 Lidský terč (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2007 Smallville (TV seriál)
Hněv (S07E07)
2006 Mistři hrůzy (TV seriál)
Pick Me Up (S01E11)
The Fair Haired Child (S01E09)
2000 Černý anděl (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1996 Drawing Flies

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace