foto

Richard Young

  • nar. 17.12.1955 (63 let)
    Kissimmee, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 L'Histoire de l'Amour
1996 Special Report: Journey to Mars (TV film)
1991 Eye of the Widow
1990 Osud z nebes
1989 Indiana Jones a Poslední křížová výprava
Lords of the Deep
Nevinný muž
1988 1969
Pancho Barnes (TV film)
1987 Beulru hateu
Saigon Commandos
1986 Texas (TV film)
Vraždící stroj (TV film)
1985 Pátek třináctého 5
1984 Ledoví piráti
Poslední mise
1981 Splendor in the Grass (TV film)
Vysoké riziko
1979 Cocaine Cowboys
Swim Team
1976 Banjo Hackett (TV film)
1975 Udělejme to znovu
1974 Inferno in Paradise
1973 Olítej mě
1972 Night Call Nurses
1971 Reluctant Heroes, The (TV film)

TV seriály

2017 Incorporated (TV seriál)
Operational Realignment (E08)
2016 Agresivní virus (TV seriál)
Bílé světlo (S03E08)
2014 Rookie Blue (TV seriál)
Smlouva s ďáblem (S05E07)
2010 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
1985 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Jobe z pevnosti Alamo (S01E03)
1984 Hunter (TV seriál)
Odkaz (S01E01)
1983 Emerald Point N.A.S. (TV seriál)
The Mississippi (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Svobodu nebo smrt (S01E14)
1982 Na zdraví (TV seriál)
Seven Brides for Seven Brothers (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
Ryan's Hope (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 Nakia (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky