foto

Terry Southern

  • nar. 1.5.1924
    Alvarado, Texas, USA
  • zem. 29.10.1995 (71 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1976 Muž, který spadl na Zemi
1970 End of the Road

Dokumentární

1985 American Masters (TV seriál)
1983 Burroughs
1972 Cocksucker Blues

TV pořady

1996 68. Annual Academy Awards (TV pořad)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1969 Kouzelný Kristián - kniha
1968 Candy - kniha
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace