foto

Robert McLachlan

  • nar. 23.3.1956 (63 let)
    San Francisco, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2011 Heavenly (TV film)
2010 Betwixt (TV film)
David and Goliath
Wolfsbergská bestie (TV film)
2009 Dragonball: Evoluce
2006 Nezvratný osud 3
Vražda je tak snadná (TV film)
Černé Vánoce
2005 Královské výkupné
O princezně na hrášku (TV film)
Prokletí
2004 The Robinsons: Lost in Space (TV film)
2003 Krysař Willard
2002 The New Beachcombers (TV film)
2001 Jedinečný
2000 Nezvratný osud
The New Adventures of Spin and Marty: Suspect Behavior (TV film)
V pravé poledne (TV film)
Vražedné vidiny - Danielin příběh (TV film)
1996 Murder at My Door (TV film)
Únos nevinné (TV film)
1995 When the Vows Break (TV film)
1993 Moje cudzie deti (TV film)
Úplné bezvětří 2 (TV film)
1992 Impolite
1986 Abducted

TV seriály

2019 Ray Donovan (TV seriál)
The Dead (S06E12)
2018 Aféra (TV seriál)
Epizoda 10 (S04E10)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 7 (S04E07)
další epizody (7)
Ray Donovan (TV seriál)
Baby (S06E10)
Dream On (S06E09)
Who Once Was Dead (S06E08)
další epizody (8)
2017 Ray Donovan (TV seriál)
Time Takes a Cigarette (S05E12)
Michael (S05E11)
Bob the Builder (S05E10)
další epizody (12)
Hra o trůny (TV seriál)
Východní hlídka (S07E05)
Válečná kořist (S07E04)
2016 Westworld (TV seriál)
Zapomenout (S01E08)
Sabotér (S01E06)
Contrapasso (S01E05)
další epizody (4)
Ray Donovan (TV seriál)
Práskač obecný (S04E12)
Čínský dril (S04E11)
Lake Hollywood (S04E10)
další epizody (10)
2015 Ray Donovan (TV seriál)
Excusito (S03E12)
Pohrabáč (S03E11)
Jedna noc v Jerevanu (S03E10)
další epizody (12)
Hra o trůny (TV seriál)
Matčino milosrdentsví (S05E10)
Tanec draků (S05E09)
2014 Ray Donovan (TV seriál)
Kapitán (S02E12)
Rodef (S02E11)
Bledule (S02E09)
další epizody (9)
Hra o trůny (TV seriál)
První svého jména (S04E05)
Přísežník (S04E04)
2013 Ray Donovan (TV seriál)
Znovu narozený (S01E07)
Hra o trůny (TV seriál)
Mhysa (S03E10)
Deště Kastameru (S03E09)
2012 Tajemství kruhu (TV seriál)
Family (E22)
Prom (E21)
Traitor (E20)
další epizody (13)
2011 Tajemství kruhu (TV seriál)
Balcoin (E09)
Beneath (E08)
Masked (E07)
další epizody (8)
2010 Lidský terč (TV seriál)
2009 Ostrov smrti (TV seriál)
2003 Manželská krize (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
Volání mrtvých (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2001 Pasadena (TV seriál)
The Lone Gunmen (TV seriál)
1999 Milénium (TV seriál)
Goodbye to All That (S03E22)
Via Dolorosa (S03E21)
Nostalgia (S03E20)
další epizody (13)
1998 Milénium (TV seriál)
Omerta (S03E09)
Human Essence (S03E08)
Through a Glass, Darkly (S03E07)
další epizody (22)
1997 Milénium (TV seriál)
Midnight of the Century (S02E10)
Jose Chung's 'Doomsday Defense' (S02E09)
The Hand of Saint Sebastian (S02E08)
další epizody (23)
1996 Milénium (TV seriál)
The Well-Worn Lock (S01E08)
Blood Relatives (S01E07)
Kingdom Come (S01E06)
další epizody (7)
1995 Podivné náhody (TV seriál)
1993 Cobra (TV seriál)
1992 Odyssea (TV seriál)
1991 Northwood (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Vnitřní zrak (S06E21)
Stopy slz (S06E20)
1990 Max Glick (TV seriál)
1989 Neon Rider (TV seriál)
1987 Sea Hunt (TV seriál)
1976 The Bionic Woman (TV seriál)
1972 The Beachcombers (TV seriál)

Dokumentární

1989 Calgary '88: 16 Days of Glory (TV film)

Producentská filmografie

TV seriály

2019 Ray Donovan (TV seriál)
The Dead (S06E12)
Never Gonna Give You Up (S06E11)
2018 Ray Donovan (TV seriál)
Baby (S06E10)
Dream On (S06E09)
Who Once Was Dead (S06E08)
další epizody (10)

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Ray Donovan (TV seriál)
Ellis Island (S06E05)
2016 Ray Donovan (TV seriál)
Oplať a odjeď (S04E05)

Herecká filmografie

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace