foto

Richard Jessup

  • nar. 2.1.1925
    Savannah, Georgia, USA
  • zem. 22.10.1982 (57 let)
    Nokomis, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1967 Chuka - kniha
1965 Cincinnati Kid - kniha
1962 Deadly Duo - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1980 Turnover Smith (TV film)
1967 Chuka
1957 Young Don't Cry, The

TV seriály

1962 The Virginian (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
1959 Hudson's Bay (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky