foto

Mandy Walker

  • nar. 1963
    Bundoora, Victoria, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Mulan
2017 Hora mezi námi
2016 Pistolnice Jane
Skrytá čísla
2015 Truth
2014 Only Human (TV film)
2013 Stopy
2011 Netvor
Červená Karkulka
2008 Austrálie
2003 Jak nezískat Pulitzera
2002 Australian Rules
2001 Lantana
2000 Walk the Talk
1997 Studna
1996 Life
Love Serenade
Parklands
1992 Karamboly
1990 Return Home

TV seriály

1997 Raw FM (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace