foto

Peter J. Lucas

  • nar. 2.6.1962 (58 let)
    Września, Województwo wielkopolskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Assassin's Fury
2011 Wygrany
2009 Perfect Sleep, The
2007 More Things That Happened
2006 Inland Empire
Miriam
2003 Od kolébky do hrobu
2002 Hunter: Návrat ke spravedlnosti (TV film)
2001 Hádej, kdo je vrah
2000 Poslední mise
1999 Kiler a ten druhý
1997 Smrt na Everestu (TV film)
1996 Dangerous Cargo
Den nezávislosti

TV seriály

2017 Komisarz Alex (TV seriál)
In vino veritas (S10E12)
2014 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 9 (S03E09)
Episode 3 (S03E03)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zakochany Marczak (S12E04)
2013 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 12 (S07E12)
Episode 11 (S07E11)
Episode 10 (S07E10)
další epizody (9)
2012 Paradoks (TV seriál)
Profil (E08)
Nikita (TV seriál)
Arising (S02E17)
Origins (S02E15)
Clean Sweep (S02E13)
další epizody (4)
2011 Nikita (TV seriál)
Guardians (S02E10)
Partners (S02E04)
2009 39 i pół (TV seriál)
Katastrofa (S02E13)
Wirus anarchii (S02E12)
Brazileiro (S02E10)
další epizody (4)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Lovec (S03E06)
2006 Oficerowie (TV seriál)
Oddany chleb (E13)
Słowo honoru (E12)
Paszport (E11)
další epizody (8)
2005 Hledaní (TV seriál)
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
Alias (TV seriál)
Nemesis (S03E06)
Pohotovost (TV seriál)
Ztracený (S10E02)
2002 John Doe (TV seriál)
Samo życie (TV seriál)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Po drugiej stronie życia (S04E26)
Śmiertelna diagnoza (S04E25)
Wybuch (S04E24)
JAG (TV seriál)
Nepřítel pod hladinou (S07E24)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
The Beast (TV seriál)
The Lone Gunmen (TV seriál)
The Lying Game (E11)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Nieoczekiwana wizyta (S03E23)
2000 Sheena (TV seriál)
1998 Acapulco H.E.A.T. (TV seriál)
Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Pilot: Part 1 (S01E01)
V.I.P. (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Noc delfína (S08E16)
1997 Komando (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Winging It (S04E08)
1996 Tracey Takes On... (TV seriál)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)

Dokumentární

1996 Independence Day: The ID4 Invasion

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky