foto

D.V. DeVincentis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Sázka na favorita
2000 Všechny moje lásky
1997 Jasný terč

TV seriály

2016 American Crime Story (TV seriál)
Konspirační teorie (S01E07)
Mediální masáž (S01E06)
Tým snů (S01E03)
2001 Dead Last (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1998 Blade
1997 Jasný terč
1995 Alchemy (TV film)
Twilight Highway
1986 Crime Story (TV film)
Touch and Go

TV seriály

1986 Kriminální příběhy (TV seriál)

Dokumentární

2016 Pátrání po Rockym II

Režijní filmografie

TV seriály

2001 Dead Last (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky