foto

D.V. DeVincentis

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Lay the Favorite
2000 Všechny moje lásky
1997 Jasný terč

TV seriály

2016 American Crime Story (TV seriál)
Konspirační teorie (S01E07)
Mediální masáž (S01E06)
Tým snů (S01E03)
2001 Dead Last (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1998 Blade
1997 Jasný terč
1995 Alchemy (TV film)
Twilight Highway
1986 Crime Story (TV film)
Touch and Go

TV seriály

1986 Kriminální příběhy (TV seriál)

Dokumentární

2016 Pátrání po Rockym II

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2001 Dead Last (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace