foto

Mike Lane

  • nar. 1933
    Washington, District of Columbia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Demon Keeper
1991 Křišťálové oko
1988 Grotesque
1987 Code Name: Zebra
1986 Cold War Killers (TV film)
1983 Stryker
1976 Zebra Force
1975 Gone with the West
Mistr pistolník
1973 Name for Evil, A
No Mercy Man, The
1972 Novodobí centurioni
1968 Stay Away, Joe
1962 Ulisse contro Ercole
1961 Valley of the Dragons
1960 Who Was That Lady?
1958 Frankenstein 1970
1957 Hell Canyon Outlaws
1956 Tím hůř, když padnou

TV seriály

1999 Rocket Power (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
1976 Gemini Man (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 Hondo (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Branded (TV seriál)
1963 The Outer Limits (TV seriál)
1960 Daniel Boone (TV seriál)
The Tab Hunter Show (TV seriál)
1959 Hotel de Paree (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Decision (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Man Without a Gun (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
1956 Tales of the 77th Bengal Lancers (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace