foto

Margaret Leighton

  • nar. 26.2.1922
    Barnt Green, Worcestershire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 13.1.1976 (53 let)
    Chichester, Sussex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Journey Through the Black Sun (TV film)
Trial by Combat
1975 Galileo
1974 Nadějné vyhlídky (TV film)
Ze záhrobí
1973 Bequest to the Nation, A
Frankenstein: The True Story (TV film)
1972 Lady Caroline Lamb
Zee a spol.
1970 Hamlet (TV film)
Posel
1969 Ideal Husband, An (TV film)
The Madwoman of Chaillot
Vortex, The (TV film)
1966 7 Women
1965 The Loved One
1964 Ten nejlepší
Třetí tajemství
1963 The Theater of Tomorrow (TV film)
1962 Valčík toreadorů
1959 The Sound And The Fury
1957 Passionate Stranger, A
1955 Carrington, V.C.
Constant Husband, The
1954 The Good Die Young
The Teckman Mystery
1953 As You Like It (TV film)
1952 Home at Seven
The Holly and the Ivy
1951 Calling Bulldog Drummond
1950 The Astonished Heart
The Elusive Pimpernel
1949 Pod obratníkem Kozoroha
1948 Arms and the Man (TV film)
Bonnie Prince Charlie
The Winslow Boy
1947 Everyman (TV film)
1938 Laugh with Me (TV film)

TV seriály

1975 Space: 1999 (TV seriál)
Collision Course (S01E03)
1973 Upper Crusts, The (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
1968 The Name of the Game (TV seriál)
Touch of Venus, A (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
1966 The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
1962 Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
1957 Suspicion (TV seriál)
The DuPont Show of the Month (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
Lilli Palmer Theatre (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1964 Cinema (TV seriál)
1951 The Metro-Goldwyn-Mayer Story - a.z.

Host

TV pořady

1964 That Regis Philbin Show (TV pořad)
1962 Girl Talk (TV pořad)
The Merv Griffin Show (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace