foto

Kasey Rogers

  • nar. 15.12.1926
    Morehouse, Missouri, USA
  • zem. 6.6.2006 (79 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Hands on Holidays
2005 Bewitched: The Magic Unveiled
2004 Strangers on a Train: The Victim's P.O.V.
2000 Swiss Family Robinson: Lost in the Jungle (TV film)
1970 Ztracený let (TV film)
1964 Naked Flame
1959 Ask Any Girl
Přestřelka v Dodge City
1955 The McConnell Story
1954 About Mrs. Leslie
1953 Jamaica Run
The French Line
1952 Denver a Rio Grande
Something to Live For
1951 Cizinci ve vlaku
My Favorite Spy
Místo na výsluní
Přichází ženich
Silver City
The Mating Season
Two Lost Worlds
When Worlds Collide
1950 Cesta k úspěchu
Dark City
Girls' School
No Man of Her Own
Paid in Full
The File on Thelma Jordon
Union Station
1949 Chicago Deadline
Samson & Dalila
Special Agent
Top o' the Morning

TV seriály

1980 Flamingo Road (TV seriál)
1975 The Invisible Man (TV seriál)
1974 Lucas Tanner (TV seriál)
1971 Longstreet (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Peyton Place (TV seriál)
1962 The Lucy Show (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 Tallahassee 7000 (TV seriál)
1960 The Brothers Brannagan (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Hawaiian Eye (TV seriál)
Hennesey (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
The David Niven Show (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Frontier Doctor (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Code 3 (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Panic! (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
1955 Celebrity Playhouse (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Frontier (TV seriál)
Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)
Soldiers of Fortune (TV seriál)
Stage 7 (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Public Defender (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
1953 The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

Dokumentární

1999 Bewitched: The E! True Hollywood Story (TV film)
1996 E! přináší pravdivý příběh z Hollywoodu (TV seriál)

TV pořady

2005 TV Land Confidential (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2006 Hands on Holidays

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace