foto

John L. Cooper

  • nar. 7.4.1975 (44 let)
    Memphis, Tennessee, USA

Biografie

Celým jménem John Landrum Cooper se narodil v roce 1975 dne 7. 4. Je americký zpěvák, kytarista a textař rockové kapely Skillet. Začínal v experimentální kapele Seraph, která vydala jedno album s názvem Ticho po čtyřech skladbách, poté se kapela rozpadla a v roce 1996 založil kapelu Skillet. Od mládí vyrůstal ve velice náboženské rodině a to ho navedlo založit kapelu Skillet, která se věnuje především křesťanskému rocku.

Číslo velikosti jeho boty je devět. Jeho oblíbená barva je fialová. Cooper je ženatý s Korey Cooper. Sbírá plakáty Spider- Mana a Batmana.

AngelusCZ

Herecká filmografie

Dokumentární

2008 Skillet: Comatose Comes Alive (koncert)
2002 Skillet - Alien Youth: The Unplugged Invasion (koncert)

Hudební videoklipy

2017 Skillet - Back From the Dead (hudební videoklip)
Skillet - Stars (The Shack Version) (hudební videoklip)
2016 Skillet - Feel Invincible (hudební videoklip)
Skillet - The Resistance (hudební videoklip)
2013 Skillet - Not Gonna Die (hudební videoklip)
Skillet - Rise (hudební videoklip)
Skillet - Sick Of It (hudební videoklip)
2009 Skillet - Awake and Alive (hudební videoklip)
Skillet - Hero (hudební videoklip)
Skillet - Monster (hudební videoklip)
2006 Skillet - Comatose (hudební videoklip)
Skillet - Whispers In The Dark (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2008 BryanStars Interviews (TV pořad)
1993 WWF Raw Is War (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky