foto

Kaj-Erik Eriksen

  • nar. 15.2.1979 (41 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Puppet Killer
2015 Nezapomenutelné Vánoce (TV film)
2014 See No Evil 2
Signed, Sealed, Delivered for Christmas (TV film)
2012 Soudný den vánoční (TV film)
2011 Včera, dnes a zítra (TV film)
2009 Ledové tornádo (TV film)
2007 88 minut
2006 Peklo z hlubin Země (TV film)
2002 The Water Game
2000 Blízko smrti (TV film)
1999 Nebeský oheň (TV film)
1996 Captains Courageous (TV film)
1993 Born Too Soon (TV film)
Lhářka prolhaná (TV film)
1992 Daleko odnikud (TV film)
1991 Girl from Mars, The (TV film)
1990 V časové tísni
1989 Quarantine
1987 Jak jsem ti slíbil (TV film)

TV seriály

2016 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Andělé a démoni (S07E13)
2015 Ties That Bind (TV seriál)
Hell on Wheels (TV seriál)
False Prophets (S05E07)
2010 Perfektní pár (TV seriál)
2007 Myšlenky zločince (TV seriál)
Identita (S03E07)
4400 (TV seriál)
The Great Leap Forward (S04E13)
Tiny Machines (S04E12)
Fear Itself (S04E02)
2006 Saved (TV seriál)
4400 (TV seriál)
Starzlova mutace (S03E09)
2005 Closer (TV seriál)
4400 (TV seriál)
Pátá stránka (S02E11)
Pod zámkem (S02E10)
V úkrytu (S02E09)
další epizody (8)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Rudá buňka (S02E20)
2004 4400 (TV seriál)
Bílé světlo (S01E05)
Zkouška ohněm (S01E04)
Shromáždění (S01E03)
další epizody (5)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Tipping Point (S03E12)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Kryostanice 12 (S04E05)
2003 Detektív (TV seriál)
Volání mrtvých (TV seriál)
Star Crossed (S01E06)
2002 Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Forty-Three (S02E21)
Chapter Thirty-Six (S02E13)
Chapter Thirty-One (S02E09)
další epizody (4)
2001 Mary-Kate a Ashley (TV seriál)
Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Twenty-Nine (S02E07)
Chapter Twenty-Eight (S02E06)
Chapter Twenty-Five (S02E03)
další epizody (8)
2000 Krajní meze (TV seriál)
Opatrnosti nezbývá (S06E18)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
Pro strach uděláno (TV seriál)
1998 Lovná zvěř (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Brad novinář (S07E20)
1996 Poltergeist (TV seriál)
The Substitute (S01E09)
Promised Land (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Odyssea (TV seriál)
1991 Monkey House (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Návštěvník (S06E10)
1989 Neon Rider (TV seriál)
1988 MacGyver (TV seriál)
Outsideři (S04E03)
1987 J.J. Starbuck (TV seriál)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky