foto

Maryse Ouellet Mizanin

  • nar. 21.1.1983 (36 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Maryse Ouellet je Francouzsko-kanadská modelka, profesionální wrestlerka a obchodnice, lépe známá jednoduše jako Maryse. Nejznámější je díky svému působení v show WWE mezi lety 2006-2011.

Narodila se v Montrealu ale vyrůstala v New Brunswicku. Na střední škole byla jedinou dívkou, která ve své třídě a vedla školní módní přehlídku. Také začala rozvíjet kolekci make-up výrobků. Na levém zápěstí má vytetované jméno svého zesnulého otce - Guy.

Po letech zkušeností s modelingem, včetně vítězství Miss Hawaiian Tropic Canada v roce 2003, Maryse byla najata do WWE v roce 2006 poté, co se účastnila soutěže Diva Search. Přesto že zde neuspěla, byla poslána do vývojového zařízení Ohio Valley Wrestling (OVW) v Louisville, Kentucky. V srpnu 2006 podepsala s WWE smlouvu a byla přidělena do tréningového střediska OVW. Její televizní debut byl v prosinci 2006. Mezitím pokračovala i na své práci v OVW ale později byla přeřazena do Florida Championship Wrestling (FCW), aneb další vývojové zařízení podporující její přípravy.

V březnu 2008 se Maryse objevila v show SmackDown. O tři měsíce později nastal její ringový debut. V prosinci 2008 vyhrála svůj první WWE Divas titul a udržela si jej po dobu sedmi měsíců. V dubnu 2009 byla přesunuta do show RAW. Druhý WWE Divas titul získala v únoru 2010. V březnu 2011 se stala hostitelkou show NXT. Maryse byla z WWE propuštěna v říjnu 2011.

LentilleLily

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Marine 5: Battleground
2016 Isle of the Dead
2015 Žraločí tornádo 3 (TV film)
1994 Octobre

TV seriály

2015 Swerved (TV seriál)
2010 Muzeum Eden (TV seriál)

Dokumentární

2015 Unfiltered with Renee Young (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 WWE Hall of Fame 2019 (TV pořad)
2018 Miz & Mrs. (TV pořad)
WWE Evolution (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
2017 WWE Bring It To The Table (TV pořad)
WWE Elimination Chamber (TV pořad)
WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Great Balls of Fire (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2017 (TV pořad)
WWE Payback (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WrestleMania XXXIII (TV pořad)
2016 WWE Backlash (TV pořad)
WWE Battleground (TV pořad)
WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2016 (TV pořad)
WWE No Mercy (TV pořad)
WWE Payback (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
WWE Talking Smack (TV pořad)
2015 WWE Hall of Fame 2015 (TV pořad)
2014 WWE Hall of Fame 2014 (TV pořad)
2011 Clash Time (TV pořad)
2010 WWE Bragging Rights (TV pořad)
WWE Elimination Chamber (TV pořad)
WWE Fatal 4-Way (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE NXT (TV pořad)
WWE Night of Champions (TV pořad)
WWE Over the Limit (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
WrestleMania XXVI (TV pořad)
2009 WWE Superstars (TV pořad)
WrestleMania XXV (TV pořad)
2008 WWE Armageddon (TV pořad)
WWE Cyber Sunday (TV pořad)
WWE Unforgiven (TV pořad)
WrestleMania XXIV (TV pořad)
2007 WWE No Way Out (TV pořad)
WrestleMania XXIII (TV pořad)
1999 WWE SmackDown LIVE! (TV pořad)
1993 WWE Monday Night RAW (TV pořad)
WWF Raw Is War (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace