foto

Scott M. Gimple

  • nar. 29.3.1971 (47 let)
    New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 The Robot Chicken Walking Dead Special: Look Who's Walking (TV film)
2011 Ghost Rider 2

TV seriály

2018 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
What's Your Story? (S04E01)
Živí mrtví (TV seriál)
What Comes After (S09E05)
2017 Živí mrtví (TV seriál)
Milosrdenství (S08E01)
První den zbytku života (S07E16)
Tady mě pohřběte (S07E13)
2015 Živí mrtví (TV seriál)
Poslední den na Zemi (S06E16)
Tady není tady (S06E04)
Znovu od začátku (S06E01)
další epizody (4)
2014 Živí mrtví (TV seriál)
Vzpomínky (S05E09)
Porážka (S05E01)
Terminus (S04E16)
další epizody (4)
2013 Da Vinciho démoni (TV seriál)
Vězeň (S01E03)
Had (S01E02)
Živí mrtví (TV seriál)
Třicet dnů bez nehody (S04E01)
Život plný utrpení (S03E15)
Očista (S03E12)
2012 Živí mrtví (TV seriál)
Štvanice (S03E06)
Víc než dál (S02E10)
2011 Živí mrtví (TV seriál)
Stodola (S02E07)
Zásah v pravou chvíli (S02E03)
2010 Šerifové z Texasu (TV seriál)
FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Odpočítávání: část druhá (E22)
Lepší andělé (E14)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Oznámení (E10)
Černá labuť (E04)
Na doživotí (TV seriál)
Jedna a jedna (S02E21)
Dvě různé zbraně (S02E20)
Pět litrů krve (S02E19)
další epizody (12)
2008 Na doživotí (TV seriál)
Policejní zajíček (S02E09)
Černý pátek (S02E08)
Jackpot (S02E07)
další epizody (9)
2007 Drive (TV seriál)
El Tigre: The Adventures of Manny Rivera (TV seriál)
2005 Americký Drak: Jake Long (TV seriál)
2002 Fillmore! (TV seriál)
1997 One Saturday Morning (TV seriál)
Pepper Ann (TV seriál)
1996 Jungle Cubs (TV seriál)

Herecká filmografie

Producentská filmografie

TV seriály

2012 Živí mrtví (TV seriál)
U skomírajícího ohně (S02E13)
To lepší v nás (S02E12)
Jeden rozhněvaný muž (S02E11)
další epizody (6)
2011 Živí mrtví (TV seriál)
Stodola (S02E07)
Tajemství (S02E06)
Chupacabra (S02E05)
další epizody (7)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace