foto

Samantha Worthen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Good Grief Suicide Hotline
2012 Zombie Invasion, A
2007 Blood Ties
2006 Return of the Jackalope
The Other Side
2005 Dark Remains
2004 Last Goodbye
1999 Atlanta Blue

TV seriály

2019 Doktoři (TV seriál)
Whistleblower (S03E10)
2018 Ozark (TV seriál)
Kletba rodu Langmorů (S02E03)
2016 Too Close to Home (TV seriál)
Highway 16 (S01E03)
Alabama (S01E02)
Dangerously Close (S01E01)
Banshee (TV seriál)
Trochu pozdě (S04E05)
Kšeft (S04E03)
2015 Banshee (TV seriál)
Všechno, co jsem se naučil (S03E08)
Včera jsme všichni byli někdo jiný (S03E06)
2014 Banshee (TV seriál)
Pokrevní linie (S02E04)
Na válečné stezce (S02E03)
Pod kupolí (TV seriál)
Smíření (S02E05)
2013 Banshee (TV seriál)
Budeme žít věčně (S01E08)
2012 Army Wives (TV seriál)
Blood Relative (S06E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky