foto

Seth Hoffman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Ghost Rider 2
2009 Prison Break: The Final Break (TV film)

TV seriály

2016 Živí mrtví (TV seriál)
Ranaři (S07E05)
2015 Živí mrtví (TV seriál)
Není úniku (S06E09)
JSS (S06E02)
Ortel (S05E16)
2014 Živí mrtví (TV seriál)
Nedůvěřuj a prověřuj (S05E11)
Kříže (S05E07)
Svépomoc (S05E05)
další epizody (5)
2013 Vegas (TV seriál)
Little Fish (E16)
From This Day Forward (E12)
Živí mrtví (TV seriál)
Není cesty zpátky (S04E08)
2012 Vegas (TV seriál)
Exposure (E08)
All That Glitters (E03)
Dr. House (TV seriál)
Na vědomost se dává (S08E15)
2011 Dr. House (TV seriál)
Riskantní podnik (S08E04)
Přesčasy (S07E22)
2010 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Odpočítávání: část první (E21)
Nikdo nás nedostane (E16)
Odhalení nula: část první (E11)
Dr. House (TV seriál)
Politická objednávka (S07E06)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Strašidla a příšery (E06)
Útěk z vězení (TV seriál)
Ta stará koule na řetězu (S04E23)
Mateřské břímně (S04E17)
2008 Útěk z vězení (TV seriál)
Tichý boj (S04E11)
Živ a zdráv (S04E05)
Umění dohody (S03E13)
další epizody (4)
2007 Útěk z vězení (TV seriál)
Poslední fotka - 1. část (S03E06)
Fin del camino (S02E21)
2006 Útěk z vězení (TV seriál)
Bolshoi Booze (S02E11)
Zahrabaný (S02E07)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace